Snapseed

I januari och februari kommer jag att hålla föreläsningar på Hälsans Hus i Stockholm. Jag berättar om min resa från rullstol, kryckor och mediciner till att leva helt smärtfritt utan mediciner. (FULLBOKADE) 
 

Läs hela inlägget »

Den 22 november kommer jag tillsammans med Madelene Hjelm, dipl. kost & näringsrådgivare, ha en föreläsning i Huddinge, Stockholm.
Vi kommer att prata om matsmältning och tarmhälsa. Hur det bör gå till i kroppen samt vad som kan gå snett och dess kopplingar till ohälsa, inflammationer, smärta och värk. Du får med dig enkla verktyg till hur Du kan påverka din hälsa positivt. 
Det bjuds på hälsofika och kommer finnas utrymme för frågor efteråt.

Hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »
Etiketter: föreläsning event

Perfekt inspiration till sommarens fester & kalas!

Var med på en workshop där vi bakar hälsosamt d.v.s. utan gluten, mjölk och raffinerat socker.
Vi gör fem olika fika inkl. en tårta & efteråt fikar vi tillsammans.

Ett tillfälle att lära sig nya recept och få inspiration och ideér men även träffa andra med det gemensamma intresset -att förebygga eller lindra kroniska ohälsotillstånd. Perfekt även för dig som är helt ny på området och vill lära sig mer.

Läs hela inlägget »
Etiketter: event workshop baka

Lider du av kroniska inflammationer, har funderat & vill göra något för din hälsa men du vet inte hur?
Äntligen kan du under en 4 veckorskurs få kunskapen och verktygen för en långsiktig kost & livsstilsförändring. Att träffas flera gånger under en längre period kan för vissa kännas lättare då övergången inte blir så snar och de nya rutinerna och kunskapen får mogna in.

Kursen vänder sig till de som har kroniska inflammationer som autoimmunitet men som vi nu känner till är även andra symptom som allergier, depression, övervikt, hudproblem, IBD och IBS kopplade till en dysfunktionell tarm.

Grunden är näringstät, oprocessad, ren mat som läker och återställer tarmbalansen. Riktig mat - helt enkelt!

Läs hela inlägget »
Etiketter: kurs

Mat som medicin kommer att ställa ut på Harmoni-expo den 2-3 april kl. 10-18 i Solnahallen, Stockholm.
Kom och träffa oss, ställ frågor & diskutera, få specialerbjudanden och var med i utlottningen av ett detoxpaket!
Föreläsningar "Hälsa börjar med frisk tarm":
Lördagen kl. 16.45 (gratis)
Söndagen kl. 10.45 (gratis)

Mer information om mässan här.

Hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »

Vill du lära dig hur man fermenterar grönsaker men inte kommit igång? Nu har du chansen att anmäla dig till en workshop där vi tar upp grunderna i fermentering, hur man gör, varför det är hälsosamt samt provsmakning.
Vi kommer även visa hur man gör kvass samt fermenterade mjölkprodukter som kefir. 
Den senaste forskningen visar på kopplingar mellan en dysfunktionell tarm och kroniska inflammationer och autoimmuna sjukdomar. Genom att tillföra kroppen levande föda som probiotika (som finns i fermenterade produkter) kan du hjälpa kroppen att komma i balans. 

Läs mer om workshopen och anmäl dig via länken nedan:
https://billetto.se/events/99321 

Tid och plats är den 29 oktober kl. 19-21 på Hälsans Hus i Stockholm.

Hoppas vi ses!

 

Läs hela inlägget »
Etiketter: fermentering workshop

Är du nyfiken på vad en kostomläggning kan göra för din hälsa och varför kosten har betydelse vid kroniska inflammationer?
Nu har du chansen att lyssna på två lic. kostrådgivare som berättar hur de blivit symptom, -och medicinfria från sina autoimmuna sjukdomar. Dessutom får ni inspiration och tips om hur ni själva kommer igång samt mingel med diverse antiinflammatoriska drycker. Ni har också chansen att träffa andra i samma situation. 
Föreläsningen heter Mat som medicin - AIP paleo och GAPS workshop och arrangeras av mig samt Paleo Infusion den 19 oktober på Hälsans Hus i Stockholm kl. 18.30-20.30. Utrymme för frågor finns efteråt.

Hoppas vi ses!

Du kan läsa mer och köpa biljett via länken.

Läs hela inlägget »
Etiketter: föreläsning workshop